Den største masseskydning i moderne amerikansk historie. En skytte, 59 døde og næsten 500 sårede. Ingen advarselstegn. Intet påfaldende motiv. Skytten, Stephen Paddock, er en gåde. Som om denne ambiguitet ikke var nok, så blev der hurtigt stillet spørgsmål ved selv de basale fakta som blev modsagt af adskillige vidneudsagn og videooptagelser. Hvad medierne har rapporteret lige fra begyndelsen har kun været en brøkdel af det som skete. Flere skytter, flere begivenheder i flere hoteller. Nu er der beviser som indikerer at Paddock ikke engang var alene på sit hotelværelse i dagene før skudepisoden. Du ville tro at alt dette hurtigt kunne opklares ved hjælp af videooptagelserne fra hotellets overvågningkameraer. Tilsyneladende ikke.

Idag i Behind the Headlines vil vi analysere hvad vi ved om masseskydningen på Mandalay Bay hotellet og kasion i Las Vegas - og hvad du ikke hører fra de lokale lovinstanser, de føderale myndigheder og mainstream medierne.

Følg med live fra 6-8pm CET (4-6pm UTC / 12-2pm EST) på SOTT Radio Network.

Løbetid: 02:16:15

Download: OGG, MP3


Lyt live, chat og ring ind til fremtidige show på SOTT Radio Network!

Oversat til dansk af Sott.net fra: Behind the Headlines: What Happens in Vegas, Stays in Vegas