Plandemic Mikovitz
The documentary has faced intense backlash from Democrats, with journalists even taking the time to write scripts for leftists to use to counter any friends or relatives who may have watched it.

Hjemmesiden til den virale Plandemic dokumentar er blevet hacket og teksten redigeret, det ser ud til at være en meget forarget venstreorienteret.

Dokumentaren har været udsat for intens tilbageslag fra Demokraterne, hvor journalister endda har taget sig tid til at skrive manuskripter til venstreorienterede til at bruge til at imødegå venner eller familie, der måtte have set den.

På trods af at den blev censureret af YouTube, er dokumentaren blevet vist millioner af gange på BitChute og andre platforme. Den indeholder et interview med Dr. Judy Mikovitz, en virolog, der hævder, at coronavirus blev fremstillet i et laboratorium, og at iføre sig en maske vil udgøre en fare for folk og få dem til at blive reinficeret gentagne gange.

Mandag eftermiddag blev PlandemicMovie.com-webstedet, der omdirigerer til WatchPlandemic.com, hacket og erstattet med en sort skærm og punkter, der hævdede, at filmen er forkert, og at Dr. Mikovitz, dokumentarens fokus, er vanvittigt. ' Webstedet indeholder normalt websteder, hvor folk kan se det, da det bliver ved med at blive censureret og fjernet fra forskellige platforme.

Despite being censored by YouTube, the documentary has been viewed millions of times on BitChute and other platforms. It features an interview with Dr. Judy Mikovitz, a virologist who claims that the coronavirus was created in a laboratory and that wearing a mask will endanger people and cause them to be repeatedly reinfected.

'Verden er skræmmende nu. At tro at alt dette er en del af en global sammensværgelse er mere trøstende end sandheden. Hvis vi giver efter for frygt og ignorerer "faktiske" videnskab, vil tingene kun blive værre,' skrev hackeren.

Plandemic hack
Hackeren leverede ikke kilder eller materiale til at tilbagevise specifikke påstande i dokumentaren, blot en liste med påstande.

Gateway Pundit talte med den plandemiske producent Mikki Willis, som ikke var sikker på, hvem der stod bag hacket.

Willis bemærkede, at filmen er blevet censureret fra Vimeo, YouTube, GoDaddy, Facebook, og at ordet endda er forbudt at bruge i Apple-e-mails. Han sagde, at når sitet er oppe og kører, vil der være en e-mail-liste, som folk kan deltage i, så de får en meddelelse, når del to frigives.

Dokumentarproducenten sagde, at den anden del vil indeholde interviews med snesevis af læger samt whistleblowers og endda en Nobelprismodtager, der bakker op af Dr. Mikovitz' påstande. Han sagde, at de har en plan om at frigive dokumentaren på en måde, så den denne gang ikke kan censureres.