Under 2. Verdenskrig .....

Gardening_1
© www.theburningplatform.com
....... og idag...

Gardening_2
© www.theburningplatform.com
"I 17 år, har Tom Carroll og hans kone Hermine Ricketts plejet en økologisk have i forhaven til deres hus i Miami Shores Village, Florida. De dyrkede alting fra rucola salat til zinnias [en blomst], mest til eget forbrug. Så en dag i August 2013, ramte katastrofen.

Det var ikke en tornado, en oversvømmelse eller en tørke. Det var myndighederne.

Bevæbnet med en nyligt ændret bekendtgørelse om zoneindeling som var rettet mod hjemme æstetik, så beordrede Miami Shores ægteparret til at oprive deres køkkenhave eller at betale $50 per dag i bøder."
Køkkenhavestriden i Miami Shores er del af en strid på tværs af nationen, som sætter lokale fødevareproducenter, miljøaktivister og aktivister for privat ejendomsrettigheder op imod nævenyttige bureaukrater. I Orlando blev et ægtepar konfronteret med dagsbøder på $500 for at dyrke salat istedet for en græsplæne. Ferguson, Missouri—ja, den Ferguson - blev en hjemmegående husfar stævnet for at have den frækhed at anrette en have i sin egen forgård. I Detroit truede myndighederne i forstaden Oak Park, Michigan, en beboer Julie Bass med tre måneders fængsel på grund af hendes arbejde i haven.

"Jeg finder det næsten uforståeligt at man i år 2015 har en kontrovers over hvorvidt folk skulle have tilladelse til at dyrke grøntsager," siger Bass. "Det er ganske absurd."

Læs hele artiklen:(engelsk): Government Cracks Down On Gardening As Self Sufficiency Becomes Illegal